Eethuis Betty
Welkom

Eethuis Betty als feestlocatie

Onze ruimte kunt u ook afhuren voor een verjaardag, bedrijfsborrel, sweet-sixteenparty voor uw zoon of dochter of een andere gelegenheid om uw feest te vieren. 

De ruimte is door de bescheiden omvang en huiselijke sfeer al snel gezellig met een klein gezelschap. Er geldt wel een minimaal aantal van 20 personen en een maximum van 40 ( dit laatste kan evt besproken worden ).                                                                                                                             Deze feestavonden kunnen alleen plaatsvinden op vrijdag-, zaterdag- en zondagavond.
Wij transformeren de ruimte dan tot een gezellige feestlocatie met muziek naar uw eigen keuze en de juiste sfeerverlichting. Er zijn verschillende opties:

Optie 1: Nacalculatie;*
- Alle drankjes worden aangeturfd en achteraf berekend. Wij hanteren de volgende prijzen:
Bier (flesje) € 2,40
Fris € 1,80
Wijn € 3,50
Binnenlands gedistilleerd € 3,80
Buitenlands gedistilleerd € 4,50
Koffie of thee € 2,30
Evt een bittergarnituur: € 4,00 p.p. ( 5 stuks)
(*min 20 pers. en begin- en eindtijd worden vooraf besproken )

Optie 2: U huurt onze locatie af tegen een vaste prijs: € 250,- voor de eerste 3 uur, daarna € 50,- per uur.
U richt zelf de locatie in, alles zoals statafels en glaswerk is aanwezig. Verder heeft u toegang tot achter de bar en vult u zelf de koelingen met uw eigen consumpties. Betty is zelf aanwezig om u te bedienen die avond zodat u zelf ook gewoon van uw gezelschap kunt genieten.

Optie 3: All-inn prijs p.p.*  
- Welkomstdrankje (prosecco )                                                                                                                                                                                                   - Onbeperkt bier-fris-wijn en binnenlands gedistilleerd                                                                                                                                                            - 2 x ronde bittergarnituur en 2 x ronde koude hapjes.                                                                                                                                                              - Afsluiten met koffie/thee                                                                                                                                                                                                        Prijs is € 37,50- all-inn.  ( * maximaal 4 uur en begin- en eindtijd worden vooraf besproken)